Școala Gimnaziala „Dr. Victor Babeș” din Baia Mare este printre finaliștii concursului de desene prin care se caută ”Școala banilor bine-crescuți”. Până în 4 decembrie puteți vota!

Concursul de desene în urma căruia se va desemna “Școala banilor bine-crescuți” s-a adresat elevilor cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani, care au fost invitați să își reprezinte școala. Desenele înscrise în competiție (12 pentru fiecare școală) trebuiau să reprezinte una dintre cele trei teme: Economisesc pentru visul meu; Prima mea pușculiță; La ce ne ajută banii.

Școala Gimnazială „Dr. Victor Babeș” din Baia Mare, alături de alte 13 școli, figurează pe lista finaliștilor. Până în 4 decembrie se așteaptă voturile pentru desenele care vă plac mai mult și mai mult (adică like acordat colajului cu desenele preferate aici).

Până în 6 decembrie se stabilește punctajul final, zi în care va fi anunțat marele câștigător. Odată cu titulatura de ”Școala banilor bine-crescuți”,  toți copiii cu vârste între 6 și 11 ani din școala câștigătoare primesc câte un exemplar din cartea ”Școala banilor bine-crescuți” (cu autograful autoarei), va fi amenajat un colț de educație financiară la școală (cu rafturi de cărți, măsuțe, pufuri de citit), 20 de cărți ”Școala banilor bine-crescuți” vor fi dăruite pentru biblioteca școlii, vor fi organizate ateliere on-line pentru copiii din școală susținute de autoarea Cristina Andone și ateliere on-line de educație financiară pentru profesorii din școala și pentru părinți din partea profesorilor de la ”Școala de Bani”.

Sursă informații și foto: Facebook / Școala banilor bine-crescuți

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.