Fotogeografica 2018 - premiul 2 - Raul Craioveanu - Tradiții. Sighetu Marmației - sursă Fotogeografica

La a 26-a ediție ajunge în acest an Salonul Național de Fotografie „Fotogeografica”. Un eveniment care a adunat de-a lungul anilor peste 7.000 de concurenți și peste 20.000 de fotografii. Inclusiv din Maramureș.

Mariana Scubli – ”Bici” – ”Fotogeografica” 2021, premiul I la secțiunea Patrimoniu cultural, categoria Open

Casa de Cultură a Studenților București vă invită să participați la ediția a 26-a a Salonului Național de Fotografie „Fotogeografica”. Înscrierile se pot efectua până în 15 august, prin intermediul adresei inscrieri.fotogeografica2022@gmail.com.

Două secțiuni are concursul: patrimoniu cultural și patrimoniu natural. Categorii: elevi/studenți și open – fără limitare de vârstă. Anunțarea rezultatelor se va face în 12 octombrie, cu ocazia vernisajului Salonului Fotogeografica. Eveniment ce va avea loc la Teatrul Național “I.L. Caragiale” București și online. Expoziția cu cele mai valoroase lucrări va putea fi vizitată până 30 octombrie. ”Se vor acorda câte trei premii pentru fiecare dintre cele două secțiuni, la fiecare din categoriile anunțate. Acestea constau în programe și tabere tematice Romania Student Tour, workshop-uri în arii protejate”, anunță organizatorii.

Alfred Fellner – ”Personaj mitic”, premiul I la secțiunea ”Patrimoniu Cultural”, Salonul Naţional de Fotografie “Fotogeografica 2020”

”Fotogeografica s-a transformat dintr-un concurs anual de fotografie deschis tineretului, completat cu o multitudine de activități, publicații, expediții de teren și o permanentă interogație despre rolul acestui gen, într-o mișcare-fenomen. Standardul a crescut an de an, iar premianții au devenit ulterior profesioniști respectați, cu trofee în competiții prestigioase internaționale, au ilustrat publicații și albume, au realizat expoziții personale de mare succes”, se arată pe site-ul competiției.

Câteva statistici: 25 de ediții, peste 7.000 de concurenți, peste 20.000 de fotografii, aproximativ 175.000 de vizitatori.

Toate detaliile, aici.

Sursă informații și foto: Fotogeografica

CITEȘTE ȘI:
Din Sighetu Marmației, pe podiumul Fotogeografica 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.