Ordinea de intrare în competiție, stabilită de producătorii Eurovision, a fost anunțată marți, 30 martie, de organizatori. Roxen va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală a evenimentului.

”13 este un număr norocos pentru mulți. Italienii și francezii au expresii în care acest număr e sinonim cu succesul, iar în ceea ce ne privește, anul acesta delegația noastră are 13 persoane și intrăm în semifinală de pe locul 13”, a declarat Liana Stanciu, șefa delegației României la Eurovision 2021.

Roxen este la fel de optimistă: ”Îmi place numărul 13, mi-a purtat mereu noroc şi sper să se întâmple la fel şi de data aceasta. Abia aştept să urc pe scena Eurovision!”.

Alături de Roxen, în prima semifinală Eurovision 2021, care va avea loc pe 18 mai, vor concura reprezentații Lituaniei, Sloveniei, Rusiei, Suediei, Australiei, Macedoniei de Nord, Irlandei, Cipru, Norvegiei, Croației, Belgiei, Israel, Azerbaidjan, Ucrainei și Maltei. Doar zece vor merge mai departe, în finala din 22 mai.

Alți zece artiști se vor califica din a doua semifinală, celor 20 de finaliști urmând să li se alăture, în actul final, reprezentanții țării gazdă și ai Big Five – Franța, Germania, Italia, Spania și Marea Britanie.

Sursa: tvr.ro. Foto: tvr.ro / Bogdan Petrice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.