Asociația Yellow Shirts Baia Mare lansează apelul pentru voluntari în cadrul proiectului ”Baia Mare is mine”.

Dacă ești din România (preferabil Baia Mare) sau Republica Moldova, dacă ai vârsta între 18 și 30 de ani, dacă ești interesat să descoperi istoria orașului Baia Mare din secolul 18 și ești dornic să participi la o aventură din februarie până în septembrie, atunci proiectul ”Baia Mare is mine” este și pentru tine!

“Baia Mare is mine” are ca scop principal ”intervenția comunitară educațională față de patrimoniul local, precum cel istoric, artifacte istorice, cultural sau natural. Acest scop susține solidaritatea ca valoare prin voluntariat, prin creșterea nivelului de educație și conștientizare a localnicilor”, se arată în prezentarea proiectului.

Rezultatul principal așteptat este crearea unei expoziții cu o hartă 3D a orașului Baia Mare în secolul 18, împreună cu panouri informative.

De ce să optezi pentru voluntariat în cadrul proiectului ”Baia Mare is mine”? Vei avea șansa să contribui cu ideile tale pentru a îmbunătăți proiectul și să participi la un eveniment unic pentru Baia Mare; vei avea oportunitatea de a-ți îmbunătăți competențele, în special expresia culturală, comunicarea și cele digitale, precum și domeniul de expertiză – doar câteva dintre argumentele oferite de organizatorii proiectului.

Asociația Yellow Shirts a fost înființată în 2010 din dorința de a susține și a ajuta tinerii să se integreze în comunitate. Dezvoltă activități cu profil variat care să-i ajute pe tineri să descopere noi culturi și modalități de a petrece timpul liber sub o formă distractivă, dar în același timp într-un mediu educațional.

Mai multe detalii despre proiect sunt disponibileaici: shorturl.at/afDU7.

Sursă informații și foto: Facebook / Yellow Shirts

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.