”Lideri pentru Justiţie” este un program de leadership dedicat tinerilor juriști cu vârste între 22 și 35 de ani, aflați în primii cinci ani de carieră carieră profesională, masteranzilor, precum și studenţilor la drept aflați în ultimul an de studiu.

Programul ”Statul de Drept Europa de Sud-Est” al Fundaţiei Konrad Adenauer lansează apelul la candidaturi pentru cea de-a 12-a ediţie a programului de leadership pentru tineri jurişti din România – ”Lideri pentru Justiţie”.

”<<Lideri pentru Justiție>> pune accent pe deprinderea abilităților și dezvoltarea cunoștințelor de leadership, o mai bună înțelegere a profesiilor juridice (prin interacțiunea cu participanții și absolvenții programului) și a sistemului de justiție în ansamblul lui (prin întâlnirile cu profesioniști din domeniu), dar și pe identificarea soluțiilor pentru rezolvarea problemelor din sistemului de justiție și din societatea românească în ansamblul ei”, se arată pe site-ul programului.

”Lideri pentru Justiţie” este deschis tinerilor juriști între 22 și 35 de ani aflați în primii cinci ani de carieră profesională, masteranzilor, precum și studenţilor la drept aflați în ultimul an de studiu.

Candidatura ta trebuie să conţină un CV, o scrisoare de motivaţie de o pagină și un eseu de maxim două pagini în care să prezinți, la alegere, o schimbare pe care vrei să o implementezi în folosul sistemului de justiție, al profesiei din care faci parte sau al instituției în care activezi.

Candidatura se trimite la adresa office.rspsoe@kas.de până în 25 octombrie.

Procesul de selecţie va consta din două etape: preselecția candidaturilor scrise (26 octombrie – 6 noiembrie) și interviurile cu cei preselectaţi (16-20 noiembrie). Comunicarea rezultatului final se va face până în 10 decembrie. Vor fi selectaţi 20 de tineri juriști cu potenţial de lideri.

Detaliile sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: lideripentrujustitie.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.