În perioada 21 martie – 27 mai, Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Maramureş continuă programul de educaţie muzeală adresat preşcolarilor şi şcolarilor din clasele I-IV.

Temele propuse sunt următoarele: Ucenicul croitor – breasla croitorilor din Baia Mare, Să scriem frumos – atelier de caligrafie, Laboratorul cu minuni arheologice, Călătorie în lumea monedelor, Unelte din piatră în preistorie, Selfie la muzeu, Ceramica pentru toți – formă și utilitate de-a lungul timpului, Sigilii și simboluri medievale din Baia Mare, Vânătoarea de comori în adâncuri, Învățăm să desenăm artefacte la muzeu, Cercetaș în oraș – orașul meu ieri și azi, Podoabe și accesorii de-a lungul timpului. În perioada 4 – 14 aprilie se vor desfășura activități tematice adecvate perioadei Sărbătorilor Pascale.

Lecțiile se vor desfășura la sediul Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Maramureș. Zilele de desfășurare a programului vor fi de luni până joi, între orele 10.00 și 11.30. În cele aproximativ 90 de minute vor fi cuprinse atât partea teoretică, precum și atelierul.
Taxa pentru participarea la fiecare temă susţinută în cadrul programului de educaţie muzeală este de 4 lei/persoană.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și foto: Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Maramureş

Foto – Terra Celtica

CITEȘTE ȘI:
Muzeul Județean de Istorie și Arheologie | Fibule celtice din bronz și fier, descoperite la Ciumești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.