Până în 21 ianuarie se fac înscrieri pentru a șasea ediție a concursului online Digitaliada. Premii de 8.900 de euro, în echipamente electronice și IT.

Fundația Orange derulează a șasea ediție a concursului online Digitaliada. În cadrul acestei întreceri, profesorii și elevii au ocazia de a crea resurse educaționale în format digital.  ”Implicarea lor va fi răsplătită cu șansa de a câștiga premii ce constă în echipamente electronice și IT în valoare de aproximativ 8.900 de euro”, precizează organizatorii.

Concursul se adresează elevilor (în vârstă de peste 14 ani) și profesorilor din România, precum și tuturor celor care își doresc să creeze resurse educaționale deschise în format digital pentru elevii din clasele I-VIII. Digitaliada include patru categorii: Aplicații, Conținut video, Proiectare didactică și Alte materiale educaționale.

”Prin această inițiativă, Fundația Orange își dorește să încurajeze elevii și profesorii să contribuie la îmbunătățirea procesului de învățare, prin dezvoltarea de materiale autentice pentru o educație digitală mai accesibilă”, se arată pe site-ul competiției.

Înscrierile se desfășoară până în 21 ianuarie. Câștigătorii vor fi anunțați până în 31 martie.
În 2020 peste 200 de materiale digitale educaționale au fost înscrise în concurs.

Digitaliada este un program de educație digitală care se desfășoară cu avizul Ministerului Educației și care își propune încurajarea folosirii tehnologiei la clasă pentru îmbunătățirea performanței școlare în învățământul preuniversitar.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și foto: Digitaliada

 

CITEȘTE ȘI:
Profesoară din Strâmtura, premiată la ”Digitaliada”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.