Începând de vineri, 24 iunie, ora 10:00, persoanele fizice se pot înscrie în prima etapă a programului Rabla pentru electrocasnice pentru selectarea voucherelor aferente categoriei din care fac parte maşinile de spălat rufe, maşinile de spălat vase şi frigiderele/congelatoarele.

Bugetul primei etape este de 25 de milioane de lei, iar selecţia voucherelor se face în perioada 24 iunie, ora 10.00 – 30 iunie, ora 23.59 sau până la epuizarea bugetului.

Persoanele fizice se mai pot înscrie în program prin crearea contului de utilizator până joi, 23 iunie, ora 23.59, în aplicaţia informatică disponibilă pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu – www.afm.ro.

În prima etapă se acordă vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic după cum urmează:

  • 400 de lei pentru maşini de spălat rufe, inclusiv cu uscător, având cel puţin noua clasă energetică C;
  • 400 de lei pentru maşini de spălat vase având cel puţin noua clasă energetică D;
  • 400 de lei pentru categoria frigidere, combine frigorifice, lăzi frigorifice, congelatoare, având cel puţin noua clasă energetică E.

După publicarea listei persoanelor fizice aprobate pe site-ul AFM, solicitanţii se vor prezenta la unul dintre comercianţii validaţi, de unde vor achiziţiona echipamentul dorit.

Sursă informații și foto: Administrația Fondului pentru Mediu

CITEȘTE ȘI: Începe o nouă sesiune a programului Rabla pentru electrocasnice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.