Preselecţiile la concursul „Câștigă România!”, prezentat de Virgil Ianțu, anunțate inițial în data de 12 martie, la sediul Televiziunii Române, se vor desfășura online, în contextul pandemiei. Toți cei dornici să devină concurenți ai emisiunii difuzate de TVR 2 se pot înscrie până duminică, 14 martie, pentru a participa la preselecțiile online.

Aceștia vor completa o fișă de înscriere, care poate fi descărcată de pe site-ul tvr.ro și o vor trimite, până la data de 14 martie, la adresa de email castiga.romania@tvr.ro.

Echipa emisiunii va verifica fișele de înscriere iar solicitanții vor fi contactați în termen de maxim 30 de zile, pe email sau telefon, pentru a se stabili o zi și un interval orar în care să susțină testul de cultură generală, pe Zoom sau Whatsapp video.

În fiecare ediție, în platoul emisiunii se află trei concurenți care trebuie să răspundă la întrebări de cultură generală și să străbată, virtual, mai multe județe de pe harta României. Fiecare concurent trebuie să-și aleagă de pe hartă un județ de graniță ca punct de plecare.

Misiunea concurentului este să ajungă într-un judeţ tot de graniță, ales de calculator. Concurenții trebuie să răspundă la întrebări de cultură generală care au legătură cu județele prin care trec. În ultima etapă rămâne un sigur jucător, cel care a răspuns la cele mai multe întrebări.

„Câștigă România!” se bucură de mare popularitate şi a fost remarcat şi la nivel internațional. Concursul de cultură generală difuzat de TVR 2 a primit de două ori premiul TV Mania pentru „Cea mai bună emisiune concurs” și a fost selecționat atât la Eurovision Creative Forum, organizat de EBU (European Broadcasting Union), cât și în finala „International Format Awards 2018”, la secțiunea cel mai bun format de game show de studio, într-o competiție internațională în care se premiază cele mai valoroase formate de emisiuni.

Sursa: tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.