Iuliana Tudor şi echipa ei organizează preselecţii pentru noul sezon ”Vedeta populară” în cinci orașe din țară, inclusiv Baia Mare.

Emisiunea ”Vedeta populară”, ajunsă la al șaptelea sezon, va poposi în Craiova, Sibiu, Baia Mare, Suceava şi Bucureşti începând cu 28 septembrie. Echipa talent show-ului de folclor de la TVR 1 pornește în căutarea celor mai buni interpreţi de muzică populară.

”Începe un nou casting pentru «Vedeta populară», iar eu sunt recunoscătoare pentru continuitatea acestui proiect! Emisiunea noastră împlineşte visurile atâtor tineri sau maturi talentaţi, buni, frumoşi, de a urca pe cea mai importantă scenă dedicată folclorului, de a cânta cu o orchestră profesionistă, de a ajunge în casele românilor pentru a-i cuceri, de a se vedea pe micul ecran la Televiziunea Română, de a se întâlni cu juriul nostru”, declară Iuliana Tudor pentru site-ul TVR.

Chiar dacă sunt începători sau au deja experienţa scenei, concurenţii pot ​participa sâmbătă, 2 octombrie, între orele 10.00 și 16.00, la preselecția din Baia Mare, de la sediul Ansamblului Folcloric Naţional Transilvania (Bulevardul Traian nr. 8).

Pe lângă titlul de ”Vedeta populară”, câştigătorul concursului va intra şi în posesia marelui premiu de 100.000 lei.

Ma multe detalii sunt disponibile aici.

Sursă informații: TVR. Sursă foto: Facebook / Vedeta populară

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.