Povestea lui ”Împreună” este scrisă de o clujeană. A fost tradusă deja în 12 limbi, până la începutul lunii mai adunase circa 8.000 de descărcări, versiunile video contabilizând până la această oră peste 2.000 de vizualizări.

Roxana Oroian, designer digital și artist vizual din Cluj-Napoca, a creat o carte ilustrată prin care explică pandemia pe înțelesul celor mari și celor mici. ”Am creat această poveste fiindcă simțeam visceral nevoia de a contribui cumva, măcar în așa o mică parte, la remedierea a ceea ce se întâmplă chiar acum pe planeta noastră. Cu noi, cu copiii noștri, cu bunicii lor”, explică autoarea în prezentarea online a cărții.

Povestea lui ”Împreună” este utilă pentru cei mari, deoarece îi ajută să explice o realitate neobișnuită celor mici. Și, poate, chiar să își ofere lor unele răspunsuri… ”Ca părinte, această poveste îți oferă sprijin în a-i explica puiuțului tău ce se întâmplă acum, în formă de carte ilustrată. O puteți privi împreună pe tabletă sau o puteți printa acasă”, spune Roxana Oroian.

Povestea lui ”Împreună” este tradusă deja în 12 limbi și are două variante video în limbile română și engleză. Până la începutul lunii mai, atunci când autoarea a scris pe contul de Facebook despre impactul poveștii, povestea fusese descărcată de circa 8.000 de ori. Versiunea video în engleză a fost vizualizată până în prezent de circa 1.200 de ori, cea în română de aproximativ 900.

”Te rog să mai departe această poveste cât mai multor părinți, educatori, profesori și terapeuți posibil. De asemenea, te rog să îmi scrii dacă dorești să îmbunătățești în vreun fel materialul acesta. Poate că ești profesor sau cadru medical și ai o idee despre cum să explici ceva mai bine”, este rugămintea autoarei.

Sursă informații și foto: rockosanna.com, Facebook / Rocko Sanna

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.