Începând de azi și până în 23 iunie, organizatorii concursului online ”Poartă o IE cu MândrIE!” așteaptă pozele voastre în ie sau port tradițional. Concursul are loc sub cupola evenimentului ”MândrIE maramureșeană”.

Ce aveți de făcut? Intrați pe pagina de facebook MândrIE maramureșeană, dați “like” și “share” acestei pagini. Trimiteți o poză în ie/costum popular prin mesaj privat și o scurtă descriere a ceea ce te leagă de ia/costumul popular din poză. Dacă parcurgeți corect toți pașii, atunci pozele voastre vor fi postate pe contul MândrIE maramureșeană. Distribuiți public pe paginile voastre de facebook pozele care vă aparțin și au fost publicate pe contul evenimentului, cu tag-ul #concurs #mândrIEmaramureșeană #portIEcumândrIE.

Câștigătorii vor fi aleși în funcție de cel mai mare număr de like-uri primit la poza din concurs (poza postată pe pagina MândrIE Maramureșeană), cel mai mare număr de distribuiri a pozei din concurs, cea mai frumoasă descriere. Câștigătorii vor fi anunțați în 24 iunie. Premiile se vor ridica la scena evenimentului ”MândrIE Maramureșeană”, care se va derula în perioada 24-26 iunie în Muzeul Satului.

”MândrIE maramureșeană” este un eveniment finanțat exclusiv din fonduri private. Ajuns la cea de a VIII-a ediție, este dedicat transmiterii, asimilării și valorificării culturii maramureșene în vederea păstrării și conservării tradițiilor, obiceiurilor și simbolisticii maramureșene, dar și promovării Maramureșului din punct de vedere turistic.

Regulamentul detaliat al concursului, aici.

Sursă informații și foto: MândrIE maramureșeană

CITEȘTE ȘI:
Ce să fIE?! Ce să fIE?! E ”MândrIE maramureșeană”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.