Dacă ai auzit vreodată de SDG-uri (Sustainable Development Goals) sau ODD-uri (Obiective de Dezvoltare Durabilă) și eşti curios să descoperi care sunt obiectivele globale concepute pentru a realiza un viitor mai bun și mai durabil pentru toți, atunci vei dori să fii parte din proiectul “Youth SDGs Ambassadors”.

Proiectul constă într-o serie de ateliere organizate cu scopul creării unui ”context de participare activă a tinerilor în comunitate pentru a conștientiza şi a pune în aplicare acțiuni menite să sprijine Obiectivele de Dezvoltare Durabilă (Agenda 2030 ONU) și Rezoluția ONU privind tinerii, pacea și securitatea”, anunță organizatorii.

În cadrul “Youth SDGs Ambassadors”, tinerii își vor dezvolta abilități și competențe privind implicarea civică, egalitatea de șanse, voluntariatul. Metodele utilizate vor fi de factură non-formală.

Dacă ești din Baia Mare și ai între 14 și 30 de ani te poți înscrie la “Youth SDGs Ambassadors”până în 11 septembrie. Primul atelier va avea loc în 18 septembrie.

“Youth SDGs Ambassadors” este un eveniment al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Maramureș, organizat la Centrul de Tineret Baia Mare cu sprijinul Asociației YMCA Baia Mare și YMCA România.

Sursă informații și foto: YMCA Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.