Duminică, 2 iulie, Maramont vă invită la o tură pe o succesiune de vârfuri de peste 2000 de metri din zona centrală a munților Rodnei. Traseul se adresează tuturor persoanelor care au mai făcut ture de acest gen, pot susține un nivel de activitate ușor și au echipament adecvat mersului pe munte – arată organizatorii.

Întâlnirea este la ora 7:30, la stația de plecare de la telegondola olimpică din Borșa. După care se pornește în drumeție. Gradul de dificultate al traseului este mediu, iar durata este de 7-8 ore.

Echipament obligatoriu: bocanci de munte, rucsac 20–30 l, îmbrăcăminte de munte adecvată condițiilor meteo – pantaloni pentru drumeție, tricou, jachetă polar, pufoaică ușoară, jachetă pentru ploaie/vânt, bidon cu apă, pachet cu mâncare.

Echipament suplimentar: bluză/pantalon de corp funcționale, bețe telescopice, ochelari de soare, căciulă soare, bandană, lanternă frontală.

Participarea se face pe proprie răspundere, iar minorii vor fi însoțiți în mod obligatoriu de un adult. Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza participarea persoanelor care nu au echipament corespunzător.

Alte detalii puteți obține la 0744503664 și 0770279023.

Cei care participă la turele cu Maramont beneficiază de 10% reducere la orice produs achiziționat din magazinele Maramont din Baia Mare, Cluj-Napoca și online maramont.ro. Reducerea nu se cumulează cu alte promoții și oferte aflate în desfășurare.

Sursă informații: Maramont. Foto: eZiarultău

CITEȘTE ȘI: Chemarea rododendronilor… | video

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.