Aristarch Software lansează PiataProducatorilor.ro, o platformă pentru încurajarea micilor fermieri de a promova în mediul online produsele românești care, de obicei, se găsesc doar în piețele agroalimentare.

Sub sloganul “Prețuri mai bune decât la piață!”, compania Aristarch Software lansează portalul PiataProducatorilor.ro – Piața Micilor Producători, o platformă națională de tip ”mică publicitate” pentru încurajarea micilor fermieri de a promova în mediul online produsele românești care, de obicei, se găsesc doar în piețele agroalimentare.

”Credem că este loc pentru toată lumea, mai ales pentru micii fermieri care acum se pot promova foarte ușor pe internet, doar cu ajutorul unui telefon care face fotografii și este conectat la internet. Doar publică anunțul și apoi este văzut imediat de sute de persoane!”, spun cei de la Aristarch Software.

PiataProducatorilor.ro încearcă să creeze un loc de întâlnire între ofertele micilor producări și cererea publicului larg pentru produsele agricole românești.

Platforma pune la dispoziția micilor fermieri posibilitatea de a se promova rapid și gratuit, prin publicarea unui anunț care să conțină oferta, maxim 6 fotografii și datele de contact. Anunțurile sunt publicate automat pe prima pagină a site-ului și în una din cele 12 categorii de produse, dar și republicate automat pe pagina de Facebook – Piața Micilor Producători, ajungând imediat și în fluxul de noutați al abonaților.

Lansată pe piață în urmă cu 5 ani, Aristarch Software este o companie românească din industria IT&C, producătoare de software utilitar la comandă și importatoare de echipamente pentru industria de Retail și HoReCa.

Sursă informații și foto: piataproducatorilor.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.