Se fac preselecții pentru cel de-al 10-lea sezon al concursului „Câștigă România”. Acestea se desfășoară și de această dată online.

Cei care vor să participe la concursul de cultură generală „Câștigă România!”, prezentat de Virgil Ianțu la TVR 2, au toată luna martie la dispoziție pentru a se înscrie.

Pentru a concura la singurul show televizat de cultură generală pe teme despre România, cei interesați trebuie să completeze detaliat fișele de înscriere pe care le găsesc pe site-ul tvr.ro, accesând rubrica „Preselecții Câștigă România!”. Echipa emisiunii va verifica înscrierea, iar solicitanții vor fi contactați pentru testul de cultură generală, care va fi susținut pe Whatsapp video.

Cei dornici să-și testeze cunoștințele sunt îndrumați să aleagă corect formularul de înscriere: o variantă este pentru cei care nu au mai participat la nicio preselecție până acum sau au fost respinși la preselecțiile anterioare, iar una pentru cei care au mai participat la concurs, dar nu au câștigat nicio ediție și doresc să revină. Conform regulamentului, foștii câștigători nu mai pot participa la concurs. Alte detalii puteți găsi aici.

Sursă informații și foto: tvr.ro

Citește și: Se caută voluntari pentru activități eco-friendly în Franța

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.