Asociația pentru Dialog și Valori Universale organizează a treia ediție a concursului de eseuri ”Arta de a trăi împreună”. ”Promovarea acceptării și înțelegerii dintre oameni și eliminarea factorilor care duc la ură în societate și înlocuirea acestora cu iubire și respect față de ceilalți”, acesta este scopul declarat al concursului.

Eseul va fi redactat în limba română sau engleză și va avea între 900 și 1.200 de cuvinte. Pot participa elevi de liceu (clasele IX-XII) și studenți (licență, master, doctorat). Eseurile pot fi trimise la adresa info@advu.ro până în 9 ianuarie. Se acordă premii în bani, iar cele mai valoroase lucrări selecționate de juriu vor fi editate, publicate și mediatizate.

”Suntem de părere că o lume plină de iubire, pace și toleranță este mult mai frumoasă decât una condusă prin războaie de ură și egoism, care se concentrează pe diferențe și ajunge să accentueze discriminarea. Haideți să arătam lumii ce înseamnă arta de a trăi împreună!”, se arată în prezentarea concursului.

Detaliile, aici.

Sursă informații și foto: Asociația pentru Dialog și Valori Universale

CITEȘTE ȘI:
Cursuri de zbor și salt cu parașuta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.