Concursul „Tinerii aleg” este un proiect de dezvoltare a conștiinței ecologice și luptă împotriva schimbărilor climatice. Se adresează profesorilor și elevilor pasionați de mediu.

Dacă ești profesor și predai într-un liceu din România, ești preocupat de schimbările climatice și vrei să le vorbești elevilor tăi despre acest subiect, folosind materiale educaționale adaptate nevoilor tale, înscrie-te în proiectul „Tinerii aleg”. Completează formularul de înscriere până în 5 mai. Cu cât lecțiile tale ajung la mai mulți elevi, cu atât cresc șansele de a câștiga premiul concursului. Un laptop în valoare de 500 de euro. De asemenea, vei recomanda doi elevi din fiecare clasă la care predai lecțiile de schimbări climatice, iar aceștia pot intra în concursul elevilor. Trimite către organizatori un tabel nominal al tuturor elevilor recomandați de tine în perioada 9-17 mai. În acest fel îi înscrii în concursul elevilor.

Dacă ești elev de liceu, iar profesoara/profesorul tău te-a recomandat pentru concursul ”Tinerii aleg”, atunci informațiile ce urmează te privesc. Miercuri, 18 mai, vei posta în contul personal de Instagram trei subiecte/teme de mediu. Tu le alegi și le documentezi. Dacă atingi un reach de 1500 și strângi 120 de like-uri, intri în cursa pentru premiul concursului. O trotinetă electrică, în valoare de 300 de euro.

Concursul „Tinerii aleg” este organizat de Viitor Plus, prin programul Eco Provocarea. Cu sprijinul Ambasadei Franței la București și al Institutului Francez din România.

Toate detaliile, aici.

Sursă informații și foto: Eco Provocarea

CITEȘTE ȘI:
Două școli din Baia Mare propun proiectul „Tous pour le français”, pentru elevi și dascăli deopotrivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.