Până în 15 mai sunt deschise înscrierile pentru a cincea ediție a școlii de vară “Oxford for Romania”. Elevii din clasele X-XI cu potențial academic, care provin din familii cu venituri modeste, pot avea parte de o experiență multidisciplinară unică. În mediul universitar din Oxford. Alături de profesioniști și universitari din Oxford și Londra.

Școala de vară oferă o experiență unică și transformatoare. Și promite zile de activități multidisciplinare intense. ”E intrarea într-o comunitate cu oameni care cred în excelență profesională, egalitate de șanse, implicare în comunitate și responsabilitate”, se arată pe site-ul Oxford for Romania.

”Participanții sunt expuși la o serie de teme actuale, de la data science și fizica particulelor până la dileme etice și fake news. Activitățile sunt interactive și practice: elevii pot învăța cum arată ADN-ul unei căpșuni, cum să descifreze o limbă pe cale de dispariție, cum să distingă informația de propagandă sau minciună și multe altele”, menționează sursa citată.

Școala de vară va avea loc între 27 august și 4 septembrie în Oxford, Marea Britanie. Este organizată de asociația non-profit Oxford for Romania. Cu sprijinul comunității de profesioniști și cercetători din Oxford și Londra. Toate costurile vor fi asigurate de către organizatori, prin intermediul sponsorilor și donatorilor proiectului.

Sursă informații și foto: Oxford for Romania

CITEȘTE ȘI:
Liceenii și profesorii lor, invitați la un concurs pe tema schimbărilor climatice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.