”The Switch” este o competiție de soluții antreprenoriale adresată elevilor de liceu (clasele 9-11). Individual sau în echipe de maximum trei membri.

Participarea și experiența în sine sunt evident valoroase. Dar și premiile sunt atractive! Se acordă trei premii a câte 10.000 euro fiecare pentru o soluție business, tech sau colaborativă.

Să vedem ce spun organizatorii că vor premia:

Soluție business: ”Fie că ești pasionat de cifre, litere, desene animate sau lumea digitală, te premiem dacă soluția ta are la bază o afacere care poate schimba societatea în care trăiești.”
Soluție tech: ”Ne place tehnologia și suntem fani ai viitorului, dar să fie un viitor mai sustenabil. Poți câștiga premiul de 10.000€ dacă înscrii în competiție soluția ta cu focus pe tech și te ajutăm să ajungi primul pe Marte!”
Soluție colaborativă: ”Pentru că ne-am prins cum facem să punem colaborarea pe primul loc, premiem o echipă formată din mai mulți participanți din alte echipe care vin cu soluții diferite și ies cu una bombă, făcută pentru marea finală.”

În plus, se oferă 20 de premii regionale a câte 500 de euro pentru câte cinci participanți din cele patru regiuni de concurs. Județul Maramureș face parte din regiunea 2. Alături de Arad, Hunedoara, Alba, Sibiu, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Cluj, Bistrița-Năsăud, Sălaj și Satu Mare.

Pe lângă bani, organizatorii propun sesiuni de networking și workshop-uri, evenimente online/offline și bootcamp.

Înscrierile rămân deschise până în 23 februarie. Finalele regionale se vor disputa în 5 și 6 martie. În 18-20 este planificată bootcamp de weekend (offline). Marea finală va avea loc în perioada 28 aprilie – 1 mai.

”Credem în potențialul tinerilor, într-o cultură în care eșecul se acceptă cu greu. Vrem să îi ajutăm să-și mărească resursele, să învețe și să devină antreprenori implicați și interesați de viitor. Fii următorul tânăr antreprenor de succes din România!”, este îndemnul lansat de organizatori.

Edison, Grupul Educativa și Social Innovation Solutions au lansat împreună prima ediție a concursului ”The Switch”.

🔍 Detaliile, aici.

Sursă informații și foto: The Switch

CITEȘTE ȘI:
Înscrieri la Olimpiada de Benzi Desenate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.