În cadrul proiectului ”Academia YMCA de leadership pentru tineri” vor avea loc ateliere de lucru în perioada 6-9 septembrie, în stațiunea Izvoare.

”Aceste ateliere sunt pentru tine dacă ai între 14 și 35 de ani; îți place natura și îți este dor să te reconectezi cu ea; dorești să te dezvolți pe plan personal; ești deschis la noi provocări și nu îți este frică să ieși din zona de confort”, spun cei de la YMCA Baia Mare.

Rolul atelierelor este de a ajuta tinerii să se reconecteze cu valorile fundamentale prin activități recreative, non-formale, desfășurate în aer liber, activități ce stimulează simțul civic și de inițiativă al tinerilor, precum și activități ce stimulează creșterea stimei de sine.

”Scopul proiectului este de a dezvolta oportunități educaționale pentru tineri, de a-i stimula în a-și atinge potențialul, în contextul post-pandemic”, se arată în invitația la eveniment. Înscrierile sunt deschise aici până în 23 august, ora 13:00.

Atelierele fac parte din cadrul proiectului ”YMCA Youth Leadership Academy” / ”Academia YMCA de leadership pentru tineri”, proiect realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș și implementat de Asociația YMCA Baia Mare.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și foto: YMCA Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.