Fiindcă ne place să facem colecție de idei frumoase, vă prezentăm azi inițiativa celor de la Institutul Cervantes din București care, după modelul Loteriei de Crăciun din Spania, organizează în această lună ”Loteria gândurilor bune”.

Pornind de la evidența că decembrie 2020 are, vrem, nu vrem, altă vibrație decât orice altă lună de final de an de până acum, reprezentanții Institutului Cervantes din București s-au gândit să ridice vibrația sezonului: ”într-o încercare de a păstra vie lumina specifică lunii decembrie, v-am pus deoparte o sumă de gânduri bune. Câte unul pe zi, până pe 24 decembrie”.

Și pentru că în Spania Loteria de Crăciun este un eveniment major al lunii decembrie, dar numărul de norocoși este limitat, cei de la Institutul Cervantes din București s-au gândit să organizere ”Loteria gândurilor bune”, unde toți participanții pot fi câștigători. ”Cu o singură condiție: să participăm la marea extragere de gânduri bune pregătite de echipa Institutului Cervantes din București”.

Așadar, pentru o doză zilnică de gânduri bune și o doză de speranță pentru 2021, sunteți invitați să participați la ”Loteria gândurilor bune”.

Institutul Cervantes este o instituție creată în 1991 cu scopul de a promova și preda limba spaniolă și de a difuza cultura Spaniei și a țărilor vorbitoare de limba spaniolă. Sediul central al instituției se află la Madrid și la Alcalá de Henares (Madrid), orașul unde s-a născut scriitorul Miguel de Cervantes. Institutul Cervantes este prezent pe cinci continente cu peste 90 de centre. Institutul Cervantes din București a fost deschis oficial în ianuarie 1995.

Sursă informații și foto: Facebook / Instituto Cervantes de Bucarest

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.