021 9615 este numărul dedicat de InfoCons elevilor care doresc să solicite consiliere și informare sau care doresc să depună o sesizare în domeniul protecției consumatorilor.

”InfoCons este alături de toți copiii și părinții punând la dispoziție numărul InfoCons Junior – 021 9615, număr cu tarif normal în rețeaua Telekom, apelabil din toate rețelele. La acest număr elevii pot solicita consiliere, informare și depune o sesizare în domeniul protecției consumatorilor”, anunță reprezentanții InfoCons.

”Elevii, în calitatea lor de consumatori de bunuri și servicii, își pot apăra drepturile și pot lua atitudine când acestea le-au fost încălcate sau nu au fost respectate”, precizează cei de la InfoCons.

În baza parteneriatului cu Ministerul Educației Naționale, materiale cu numărul InfoCons Junior se vor regăsi în toate unitățile de învățământ din România.

Toți elevii din învățământul preuniversitar se pot adresa InfoCons la adresa de e-mail infoconsjunior@infocons.ro sau în scris la C.P. 38 O.P. 53 sector 4, București.

Sursă informații și foto: InfoCons

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.