Seinenii și nu numai sunt așteptați, în finalul de săptămână care vine, la o nouă ediție a evenimentului Zynir Bike&Run.

„Vă rugăm să ne ajutați să facem din evenimentul Zynir Bike & Run 14 Iulie 2024 o reușită!
Am început să curățăm și să marcăm traseele în pădure și pe lângă oraș, iar ajutorul vostru este esențial. Vă rugăm să nu rupeți marcajele și nu scoateți panourile de direcție amplasate de-a lungul traseelor, respectiv să susțineți concurenții pe timpul concursului și fiți alături de ei în spirit sportiv.

‼️Atenție:‼️ Duminică, 14 iulie, strada Iasomiei va fi închis, iar traficul pe străzile alăturate va fi îngreunat. Pe străzile Tineretului, Trandafirilor, Mihai Viteazu, Zugău, Mandi, Viilor, Strada Principală (Viile apei), Strada Principală (Racsa-Vii), Seinel și General Georgescu vom trece cu bicicletele și în alergare, așa că vă rugăm să aveți grijă de concurenți și să nu parcați în drum.  Vă așteptăm în număr cât mai mare să susținem sportivii atât la start, în data de 14 iulie (de zilele orașului Seini), ora 10:00 cât și pe traseul competiției”, anunță ACS Transylvania Heroes.

Dragoș HOJDA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.