Pentru ziua de 27 iulie, media maximelor în Maramureș estimată de Administrația Națională de Meteorologie este de 20 de grade. Media minimelor ajunge spre 10 grade în dimineața zilei de 28 iulie. Vor fi și intervale în care instabilitatea atmosferică va fi pronunțată.

La începutul intervalului vremea va fi călduroasă. Cu o medie a temperaturilor maxime de 31-32 de grade. Răcirea va fi semnificativă în 27 iulie, când media maximelor va coborî la 20 de grade. Însă până la finalul săptămânii se va încălzi și se vor atinge maxime de 27-28 de grade. Astfel de valori sunt estimate și pentru a doua săptămână. Media minimelor termice va fi de 17 grade în primele nopți. Apoi va scădea semnificativ până spre 10 grade în dimineața zilei de 28 iulie. Pentru a doua parte a intervalului sunt estimate valori de 14-15 grade.

Începând din noaptea de 24 spre 25 iulie și până în dimineața zilei de 27 iulie, vor fi intervale în care instabilitatea atmosferică va fi pronunțată. Vor fi rafale de vânt, descărcări electrice, averse și izolat grindină. Probabilitatea pentru ploi va crește din nou spre sfârșitul lunii iulie și la început de august.

Sursă informații: Administrația Națională de Meteorologie

DESCOPERĂ ȘI:
Exercițiu de admirație cu natură de Maramureș | galerie foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.