Vizibilitatea în trafic este bună. Cerul este acoperit, plouă slab în Maramureș. În zonele joase din județ se semnalează ceață. Vântul suflă slab, la moderat.

Stratul de zăpadă măsura până la 57 cm la Cavnic, 49 cm la Firiza, 46 cm în Pasul Gutâi, 40 cm la Băiuț, 28 cm în Baia Borșa, 20 cm în Poiana Borșa, 38 cm la stația meteo Iezer, 20 cm la Târgu Lăpuș, 5 cm la Ocna Șugatag. Debitele și nivelurile cursurilor de apă au fost ușor variabile. E gheață la malurile râurilor Tisa, Vișeu, Vaser, Ruscova, Iza și Cavnic. Curg sloiuri de gheață pe râurile Suciu și Lăpuș.

Sectoarele de drumuri naționale au carosabilul curat și umed. S-a acționat cu 5 utilaje și s-au împrăștiat 13 tone de material antiderapant. Sectoarele de drumuri județene au carosabilul curat și parțial uscat. S-a intervenit cu 10 utilaje și s-au răspândit 44 tone de material antiderapant.

Vremea va fi caldă azi pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 și 8 grade. Cele minime între -3 și 1 grad. Cerul va fi temporar noros și local va ploua slab. La munte vor fi precipitații mixte. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Izolat, în zonele joase, vor fi condiții de ceață.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: (c) eZiarultău.

CITEȘTE ȘI:
Vremea în Maramureș până în 27 februarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.