CAPSULE este un program european Erasmus+, organizat în România, Ungaria și Croația, care își propune să sprijine tinerele femei în dezvoltarea spiritului antreprenorial prin crearea unei comunități solide de învățare, sesiuni de mentorat, coaching și dezvoltare de competențe antreprenoriale. Înscrierea și participarea în program sunt gratuite.

Timp de 18 luni, participantele din cele trei țări vor aprofunda noțiuni de bază pentru o carieră în antreprenoriat, vor parcurge cinci cursuri educaționale, vor intra în contact în cadrul evenimentelor dedicate comunitaților de practică și vor participa local la trei sesiuni intensive de incubator de weekend.

”Programul CAPSULE se concentrează pe dezvoltarea mentală și emoțională a femeilor în calitate de viitori antreprenori, oferindu-le toate resursele necesare pentru a-și atinge potențialul, a se autodepăși și pentru dezvoltarea ideii lor de afacere prin parcurgerea unui program complex de training, mentorat și practici de lucru”, precizează organizatorii.

CAPSULE vizează tinere femei cu vârsta între 18 și 28 de ani, care sunt interesate să-și dezvolte o afacere și sunt la începutul carierei profesionale. Sunt încurajate să aplice și cele ce lucrează deja la o idee de business sau au început o inițiativă antreprenorială.

Programul ce se va desfășura în limba engleză va lucra cu 105 participante din cele trei țări partenere, astfel că în România locurile disponibile sunt pentru 35 de aplicante.

10 participante din cele trei țări vor lua parte la un bootcamp internațional timp de cinci zile, ce se va desfășura la București în 2024.

Înscrieri se pot face până în 30 august.

CAPSULE este organizat de către Impact Hub Bucharest, Impact Hub Budapest, Impact Hub Zagreb și Career Shift.

Alte detalii, aici.

Sursă informații și foto: Impact Hub Bucharest

CITEȘTE ȘI:
Concurs de fotografie pe tema căilor ferate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.