Chef Adi Hădean lansează campania de selectare a unei noi generații de stagiari: ”Dacă tu consideri că ai o «voce» pe scena gastronomiei și dorești să împărtășești rețete, tehnici culinare și povești, acompaniate de fotografii cu bunătățile pe care doar tu știi să le pregătești, te aștept să aplici pe adresa de e-mail: larisa@adihadean.ro”. E-mailul trebuie să conțină o rețetă faină, de preferat una originală, corect scrisă. Acompaniată de fotografii atât din timpul procesului de preparare, cât și cu rezultatul final.

Dacă vei impresiona, atunci pe toată durata anului viitor vei scrie câte o rețetă săptămânal, pornind de la temele date de Adi Hădean. ”Rugămintea mea e să nu te înscrii dacă nu vei face față acestui proiect tot anul următor. Nu vrem să ne încurcăm unii pe alții. Dacă totuși consideri că faci față acestei experiențe și vrei să arăți tuturor ce știi să faci și cât de bine te pricepi la bucătărit, atunci aștept e-mailul de la tine”, subliniază Hădean.

Înscrierile sunt deschise până în 1 decembrie. Când Adi Hădean va alege trei rețete, iar autorii lor vor prelua noua stagiatură.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și foto: Adi Hădean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.