Cel mai nou show culinar de pe piaţa media din România aduce reţete reinterpretate, trucuri în bucătărie, invitaţi din lumea gastronomiei. Emisiunea „Guşti! Şi apoi mănânci” se poate vedea din 2 noiembrie, de luni până joi, de la 13.30, la TVR1 – relevă un comunicat al televiziunii publice.

”Înalt, brunet, ochi pătrunzători, şcolit în străinătate… fac treabă în bucătărie. Cam aşa ar suna, poate, un anunţ la Mica publicitate, cu care Alex Petricean ar avea, cu siguranţă, mare succes. Dar acesta NU este un anunţ la Mica publicitate. Iar Alex Petricean are de oferit mult mai mult decât atât. După ce a mânuit spada timp de 15 ani, tânărul d’Artagnan al bucătăriei româneşti a decis că preferă lama din oţel inoxidabil a cuţitelor profesionale, astfel că, în 2018, la Romanian Hospitality Awards, era declarat cel mai bun chef din România – titlu pe care l-a redobândit şi la Gala din acest an, desfăşurată cu doar câteva zile în urmă” – se mai arată în comunicat.

Filosofia lui Alex Petricean este una modernă, avangardistă: „Bucătăria românească e văzută ca fiind foarte grea, cu multe prăjeli, multe aluaturi şi, cumva, noi încercăm să diminuăm această faimă şi să pregătim meniuri moderne, dar şi uşor de digerat”, spune el.

„Guşti! Şi apoi mănânci” – e pariul chefului Alex Petricean în acest sfârşit de toamnă.

Sursa: tvr.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.