”Google pentru IMM-uri” este un hub de instrumente și resurse gratuite, organizate eficient într-un singur loc, pentru a facilita și susține digitalizarea afacerilor românești.

În prima fază, antreprenorii sunt ghidați cum să gestioneze relația cu clienții, să administreze spațiul online al afacerii, să descopere interesele consumatorilor și să găsească oportunități internaționale.

Antreprenorii sunt invitați mai apoi să participe la sesiuni individuale de consultanță online. Sesiunea durează aproximativ o oră, este gratuită și îți oferă posibilitatea de a discuta cu un trainer specializat. În timpul sesiunii, vei putea să înveți cum să utilizezi instrumentele Google prezentate anterior, să îți clarifici nedumeririle privind activitatea afacerii tale în online, să primești sfaturi despre gestionarea digitală a afacerii în timpuri de criză. Pentru a te înscrie, completează acest formular, urmând să fii contactat de către un trainer care îți va oferi detalii privind data și ora sesiunii.

”Este o perioadă dificilă pentru toți, indiferent de domeniul de activitate, iar din acest motiv, pe lângă instrumentele Google și consultanța gratuită, ne dorim să fim de ajutor și să organizăm într-un singur loc cât mai multe informații relevante pentru IMM-urile care doresc să activeze online”, se menționează pe platformă.

De aceea există o listă de servicii și produse oferite de diverse companii și organizații pentru o mai performantă prezență online. Există resurse pentru a vinde online, pentru munca la distanță, precum și resurse financiare și diverse. Lista va fi actualizată în permanență cu resurse noi.

Proiectul este susținut de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România.

Google pentru IMM-uri poate fi accesat aici.

Sursă informații: Google pentru IMM-uri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.