71 de jurați din 30 de țări, 33 categorii de concurs. Asta e sinteza ediției 2021 a concursului național de fotografie și videografie de nuntă din România lansat de Fotografi-cameramani.ro.

Catalogul fotografilor și cameramanilor de nuntă din România, Fotografi-cameramani.ro, lansează a 9-a ediție a concursului național de fotografie și videografie de nuntă din România.

Înscrierile sunt deschise până în 30 noiembrie. Nominalizările se fac din 2 până în 23 decembrie. Jurizarea este programată pentru perioada 4-21 ianuarie. Rezultatele vor fi anunțate în 22 februarie.

Fotografii și videografii PREMIUM pot înscrie materiale la toate categoriile de concurs, ceilalți la jumătate dintre acestea, anunță organizatorii.

Titlul „Fotograful Anului 2021” va fi acordat concurentului care obține cel mai mare punctaj în cadrul categoriilor de concurs, notate de cei 44 fotografi internaționali care alcătuiesc juriul. Sunt disponibile 25 de categorii de concurs. Se pot înscrie fotografii realizate începând cu 1 septembrie 2020.

Regulamentul concursului foto, aici.

Titlul „Videograful Anului 2021” va fi acordat concurentului care obține cel mai mare punctaj în cadrul categoriilor de concurs, notate de cei 27 videografi internaționali care alcătuiesc juriul. Sunt propuse 8 categorii de concurs. Se pot înscrie videoclipuri realizate începând cu 1 septembrie 2020.

Regulamentul concursului video, aici.

Dincolo de competiția propriu-zisă, în cadrul unei tombole, se pot câștiga workshop-uri și sedințe de mentoring online 1:1, toate dedicate fotografiei /videografiei de nuntă.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și foto: Fotografi-cameramani.ro

 

CITEȘTE ȘI:
Ești invitat la vânătoare! De peisaje citadine…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.