Adori fotografia și ai simțul estetic în sânge? Atunci nu ai altă șansă decât să participi la cea de-a 3-a ediție internațională a Project Packshot!

Project Packshot este un concurs pentru cei care doresc să își pună în valoare talentul în materie de fotografie de produs. ”Ideea concursului este de a te lăsa să realizezi și să expui ideile tale originale de packshot-uri de produse astfel încât să câștigi inimile membrilor juriului, dar și pe cele ale fanilor tăi”, spun organizatorii.

În acest an, bijuteriile Swarovski sunt vedetele concursului. ”Surprinde frumusețea cristalelor Swarovski și creează un styling care să pună în valoare cerceii, lanțul și brățara așa cum nu am mai văzut nici unii dintre noi până acum!”, aceasta este provocarea ediției.

Juriul este format din Alex Gâlmeanu – fotograf și videograf, Maurice Munteanu – Fashion-Editor ELLE România și Paulina Manterys – fotograf de fashion și designer.

Pe lângă premiile pentru concurenții care vor urca pe podiumul Project Packshot, toți cei 10 finaliști desemnați vor primi câte un set aniversar de bijuterii Swarovski, cu ocazia împlinirii a 125 de ani de la înființare.

Până în 21 septembrie portofoliile pot fi înscrise în concurs. Câștigătorii vor fi anunțați în 16 noiembrie.

📷 Toate detaliile sunt disponibile aici.

Sursă informații și foto: packshot.answear.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.