Până în 23 octombrie se fac înscrieri la concursul ”Cercetătorii neștiuți ai apelor”. Clasele de ciclu primar și gimnazial sunt invitate să participe la una dintre cele trei secțiuni disponibile:

”Creație în natură”: copiii vor trimite fotografii reprezentând creații din elemente naturale (crengi, bețe, frunze, pietre, scoici);
”Colaj”: copiii vor realiza lucrări reprezentând asamblarea unor materiale reciclate (textile, hârtie, plastic);
”Experimente”: copiii vor prezenta un experiment cu apă, însoțită de un mesaj adresat apei. În timpul experimentului, vor fi explicați pași parcurși într-o manieră aleasă de cel care inițiază experimentul.

Pentru primele două categorii se vor trimite fotografii, pentru secțiunea din urmă se pot trimite și materiale video. La adresa iubescapa@gmail.com.

Clasele vor participa cu o singură lucrare pentru o singură secțiune. Se acordă trei premii, câte unul pentru fiecare din cele trei secțiuni, în valoare totală de 15.000 de lei. Câștigătorii vor fi anunțați în 25 octombrie.

Organizatorii concursului „Cercetătorii neștiuți ai apelor” sunt Administrația Națională „Apele Române” și Institutul Naţional de Hidrologie și Gospodărire a Apelor.

Detalii, aici.

Sursă informații și foto: Apele Române

CITEȘTE ȘI:
Antreprenori din Maramureș au trecut la catedră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.