Acasă Hai și tu! Tips la fix EXPERTiment pentru sala de clasă

EXPERTiment pentru sala de clasă

Acesta este numele unui concurs lansat de Comisia Europeană prin care profesorii sunt invitați să pătrundă, împreună cu elevii lor, în lumea cercetării. Oferindu-le dascălilor oportunitatea rară de a colabora cu un cercetător sau cu un expert pentru a crea materiale de învățare. ”Împreună puteți elabora o propunere de experiment, test, joc sau orice altă activitate care se poate aplica garantat în viața reală”, se arată în prezentarea priectului.

Primele trei propuneri vor fi realizate în mod profesional de Direcția Generală Educație, Tineret, Sport și Cultură a Comisiei Europene. Vor fi traduse în mai multe limbi ale Uniunii Europene și vor fi prezentate în mod proeminent pe site-ul ”Science is Wonderful!” al Comisiei Europene. În plus, elevii profesorilor care au realizat cele trei contribuții selectate vor fi invitați la expoziția ”Science is Wonderful!”, care va avea loc la Bruxelles în martie 2023. Acolo vor avea ocazia unică de a intra în contact cu 100 de cercetători din întreaga Uniune Europeană.

Înregistrările se fac până pe 1 decembrie 2022. Apoi, trebuie să propuneți resursa de învățare imaginată împreună cu cercetătorul/expertul ales până pe 9 ianuarie 2023.

”EXPERTiment pentru sala de clasă” este o inițiativă a Comisiei Europene, în cadrul programului ”Science is Wonderful”.

Toate detaliile, aici.

Sursă foto: Facebook / Spațiul Public European

CITEȘTE ȘI:
Înscrieri pentru opționalele de mediu construit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.