Mâine seară, la ultimul act al Selecţiei Naţionale, în direct la TVR, una dintre cele zece piese finaliste va câştiga biletul pentru a reprezenta România pe scena Eurovision de la Torino, iar unul dintre telespectatorii care îşi votează favoriţii va câştiga marele premiu de 5.000 de euro.

Conform regulamentului de concurs, după ce se va afla piesa câştigătoare, prezentatorii vor anunţa numărul total al telespectatorilor care au votat şi îi vor solicita reprezentantului României la Eurovision Song Contest 2022 să indice un număr între 1 şi numărul total al celor care au votat/trimis SMS. Fiecărui număr îi corespunde un număr de telefon, acela de la care s-a trimis SMS-ul prin care s-a votat, lista telespectatorilor fiind alcătuită computerizat, în ordinea primirii SMS-urilor.

Telefonul din dreptul numărului indicat de către reprezentantul Romaniei va fi apelat în direct. Pentru a câştiga premiul de 5000 de euro, telespectatorul trebuie să răspundă la o întrebare despre finala care tocmai s-a încheiat. Mai multe detalii sunt disponibile în regulamentul campaniei „Eurovision te premiază”, disponibil pe site-ul eurovision.tvr.ro.

În ultima fază a Selecţiei Naţionale, câştigătorul va fi decis de juriul concursului – Alexandra Ungureanu, Ozana Barabancea, Randi, Cristian Faur şi Adrian Romcescu – şi de telespectatori (prin SMS), punctajul acordat de public având ponderea celui acordat de un jurat.

Cum se votează
  • Votul va putea fi exprimat trimiţând numărul de intrare în concurs al favoritului (01, 02, 03… 10), prin SMS, la numărul 1200 (tarif: 1.19 euro – TVA inclus), număr valabil în toate reţelele de telefonie mobilă.
  • De pe acelaşi număr de telefon se poate vota pentru una sau pentru mai multe melodii, dar numai o singură dată pentru fiecare melodie.
  • Liniile telefonice se vor deschide la semnalul „Start vot!” şi se vor închide la semnalul „Stop vot!”.

Finala Selecției Naționale este mâine în direct la TVR 1, TVR Internaţional, TVR Moldova, TVR+ şi pe canalul de Youtube al TVR, de la ora 21.00.

Sursă informații și foto: tvr.ro

Citește și: Zece pe un loc pentru Eurovision

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.