La 25 de ani după lansarea sa oficială, „All I Want for Chrismas Is You” a urcat pentru prima dată pe prima poziţie în clasamentul vânzărilor de single-uri din Statele Unite, informează AFP.

Cântecul a fost lansat în 1 noiembrie 1994, o dată cu albumul „Christmas”, și popularitatea sa a explodat imediat. A revenit în atenția publicului după ce – în 2003 – a fost inclus pe coloana sonoră a filmului „Love Actually”.

În acest an, „All I Want for Christmas Is You” a beneficiat de o nouă campanie de promovare o dată cu relansarea albumului „Christmas”. Mai mult: melodia a beneficiat de un nou videoclip. Adăugați aici proximitatea Crăciunului și turneul susţinut de Mariah Carey în SUA. Tot atâtea argumente care au propulsat popularul cântec pe primul loc în topul Billboard.

Este pentru a doua oară în istoria topului Billboard (istorie începută în 1940) când un cântec de Crăciun ajunge pe primul loc în preajma sărbătorii, după „The Chipmunk Song (Christmas Don’t Be Late)” – numărul 1 în 1958.

Este al 19-lea single pentru Mariah Carey ajuns în vârful topului Billboard. Primul a fost ”Vision of Love” (în 4 august 1990), cel mai recent înainte de „All I Want for Christmas Is You” fiind ”Touch My Body” (în 12 aprilie 2008), conform www.billboard.com.

Puteți viziona videoclip-ul aici.

Sursă foto: Facebook / Mariah Carey

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.