”Cartea de vizită” a Planetariului va fi oferită de la începutul anului viitor vizitatorilor din Maramureș. Oferă nu numai ”cartografierea” spectacolelor deja urmărite, dar transformă fiecare popas într-o experiență personalizată.

”Un aproape «abonament», cu multiple beneficii, o abordare dedicată în primul rând comunității băimărene și vizitatorilor din județul Maramureș de ofertare a culturii științifice legate de spațiul cosmic, adecvată aproape tuturor vârstelor și așteptărilor”, prezintă reprezentanții Muzeului de Științe Astronomice din Baia Mare ”cartea de vizită” a Planetariului.

Cartea de vizită prezintă toate spectacolele disponibile în format analogic și digital, demonstrații astronomice live (a nu se confunda cu observațiile astronomice directe cu telescopul) sau vizionare spectacole digitale full-dome (25-35 minute). ”Cu diverse teme ale științelor spațiului cosmic, documentare audio-vizuale spectaculoase, realizate de profesioniști în diseminarea științei, care oferă posibilitatea, ca la cinema, de a accede la înțelegerea esențială a cosmosului”, se arată în postarea celor de la Muzeul de Științe Astronomice.

Cartea de vizită va fi oferită oaspeților din Maramureș de la începutul anului viitor. Aceasta permite ”cartografierea” spectacolelor deja urmărite de vizitatorii care o dețin, generând o formulă atractivă și interactivă de vizitare. Oferă ocazia de a trece pragul planetariului de mai multe ori, fiecare vizită putând fi astfel specială, personalizată.

Mai multe detalii, aici.

Sursă informații și foto: Muzeul de Științe Astronomice Baia Mare

 

CITEȘTE ȘI:
Planetariul Baia Mare | Din 1 septembrie, întrebați de Satelix! | video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.