Complexul Astronomic Baia Mare anunță că renunță la extensia introdusă în orarul său de vară și că revine, din 15 septembrie, la programul standard de funcționare.

La mijlocul lunii iulie, Complexul Astronomic Baia Mare a oferit publicului ocazia ca, în plin sezon estival, să beneficieze de condiții speciale de vizitare, cu acces din oră în oră (nu la două ore distanță), în trei zile programul de vizitare fiind extins până la ora 19.00. ”Această măsură, luată în interesul unei vizite sigure din punct de vedere sanitar pentru publicul nostru și pentru personalul de specialitate, a fost elementul cheie pentru evitarea aglomerării cupolei planetariului, oferind timp și pentru procedurile de igienizare a spațiului cu UV și ventilare specială a interiorului”, explică reprezentanții Complexului Astronomic Baia Mare.

Din 15 septembrie, însă, Complexul Astronomic Baia Mare revine la programul standard de vizitare, și anume de marți până duminică, între orele 8.00 și 16.00.

”Este posibil ca programul prelungit în timpul verii să fie reluat și în 2021, asigurând accesibilizarea optimă a ofertei noastre pentru turiști și pentru publicul băimărean”, precizează aceeași sursă.

Sursă informații și foto: Complexul Astronomic Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.