Sectoarele de drumuri naționale din Maramureș au partea carosabilă curată și umedă în zonele de deal și de munte, respectiv curată și parțial umedă la șes. Angajații secției de drumuri naționale au acționat cu cinci utilaje și au împrăștiat 11 tone de material antiderapant (în Pasul Prislop, Dealul Hera și Dealul Ștefăniței).

Cerul este acoperit. Vântul suflă slab, la moderat, cu intensificări temporare pe creste. În zonele joase se semnalează ceață, iar vizibilitatea în trafic este redusă. Angajații SC Drumuri și Poduri Maramureș au acționat pentru prevenirea și combaterea poleiului cu două utilaje și au răspândit 16 tone de material antiderapant. Carosabilul sectoarelor de drumuri județene este curat și parțial umed.

Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros. Izolat în cursul zilei se vor semnala precipitații slabe predominant sub formă de ploaie, iar la munte vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab, la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 9 grade, iar cele minime între -2 și 1 grad. Noaptea și dimineața izolat, în zonele joase, se va semnala ceață.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: eZiarultău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.