Sectoarele de drumuri naționale din județ au carosabilul curat și umed. S-a acționat pe ele cu șase utilaje și s-au împrăștiat șapte tone de material antiderapant. La rândul lor, drumurile județene au carosabilul curat și umed. Pe tronsoanele de drumuri județene s-a intervenit cu patru utilaje și s-au răspândit 24 de tone de material antiderapant.

Vizibilitatea în trafic este bună. Cerul este acoperit în zona de munte și parțial acoperit în rest. Se semnalează ceață în zonele joase. Vântul suflă slab, la moderat, cu intensificări temporare. Stratul de zăpadă măsura până la 45 cm la Cavnic, 40 cm la stația meteo Iezer și Firiza, 39 cm în Pasul Gutâi, 31 cm la Băiuț, 25 cm în Baia Borșa, 17 cm în Poiana Borșa, 11 cm la Târgu Lăpuș. Debitele și nivelurile cursurilor de apă au fost în scadere. Gheața este prezentă la malurile râurilor Vaser și Cavnic.

Vremea va fi caldă pentru această perioadă. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse, în partea a doua a zilei și în cursul nopții, va ploua. La munte precipitațiile vor fi mixte, iar în zona montană înaltă va ninge și se va depune strat nou de zăpadă. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificari la munte, iar în zona montană înaltă va viscoli ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 11 grade, iar cele minime între 0 și 3 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: (c) eZiarultău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.