Odată cu începerea noului an școlar, își începe activitatea și Palatul Copiilor din Baia Mare. Până în 25 septembrie se mai fac înscrieri și prelesecții, pentru ca în 28 septembrie să înceapă cursurile.

Până în 25 septembrie se vor prelua/procesa cererile de înscriere, se vor efectua (pre)selecțiile, acolo unde este cazul, se vor forma grupele de lucru cu respectarea prevederilor și restricțiilor impuse în contextul pandemiei.

Înscrierile se fac telefonic și online, pe baza fișei de înscriere care este publicată pe contul de Facebook al instituției. Cursurile Palatului Copiilor Baia Mare vor începe din data de 28 septembrie. 19 cursuri sunt disponibile în oferta educațională propusă pentru Baia Mare, trei pentru Șomcuta Mare și cinci pentru Târgu Lăpuș. Cursurile sunt gratuite.

”Vă aducem la cunoștință faptul că, ținând cont de contextul în care se află Palatul Copiilor Baia Mare, dar și cele două structuri din localitățile Șomcuta Mare și Târgu Lăpuș, Consiliul de Administrație al Palatului Copiilor Baia Mare a optat pentru Scenariul 1 de funcționare. Prin urmare, în instituția noastră activitățile se vor desfășura cu prezența fizică a elevilor la orele de cerc, cu respectarea normelor de igienă și distanțare socială, urmând ca pe percurs acestea să fie adaptate în funcție de context, scenariu și de evoluție a pandemiei”, informează dr. Ion Iuga – director al Palatului Copiilor Baia Mare.

Sursă informații și foto: Palatul Copiilor Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.