În perioada 27 septembrie – 8 octombrie, Liga Studenților ”Pintea Viteazul” organizează un curs gratuit de formare formatori, acreditat ANC, cu obiectivul de a perfecționa un număr de 20 de tineri din Maramureș în vederea specializării acestora pe diferite domenii de activitate și consolidarea informațiilor pe care le dețin aceștia pentru integrarea lor pe piața muncii.

Cursul de formare formatori (cod COR 242401) oferă următoarele competențe: pregătirea formării; realizarea activităților de formare; evaluarea participanților la formare; aplicarea metodelor și tehnicilor speciale de formare; marketing-ul formării; proiectarea programelor de formare; organizarea programelor și a stagiilor de formare; evaluarea, revizuirea și asigurarea calității programelor și a stagiilor de formare.

Cursul se adresează tinerilor cu vârste între 18 și 35 de ani, care au diplomă de bacalaureat și domiciliu în Maramureș. Formularul de înscriere este disponibil aici și trebuie completat până în 17 septembrie inclusiv.

Activitatea face parte din proiectul ”Curs formare formatori” organizat de Liga Studenților ”Pintea Viteazul”, cu sprijinul financiar al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Maramureș, în parteneriat cu Centrul Universitar Nord Baia Mare și TRU Training.

Sursă informații și foto: Liga Studenților ”Pintea Viteazul”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.