Un curs acreditat de competențe antreprenoriale (în cadrul proiectului POCU „Șanse noi”) va avea loc în Baia Mare în luna februarie. Este destinat celor care vor să inițieze și să gestioneze propria lor afacere.

”Proiectul este dedicat persoanelor care au vârsta între 25 și 65 ani și se încadrează în cel puțin una din categoriile: nivel scazut de calificare (max. 12 clase absolvite) / locuința sau rezidența în mediul rural / vârsta de peste 40 de ani”, menționează reprezentanții Centrului de Excelență pentru Resurse Comunitare – organizatorul cursului.

Printre alte servicii oferite în cadrul cursului, 40 de absolvenți vor beneficia de ”oportunitatea de a participa gratuit la o vizită de studiu în UE la centre de formare profesională care va avea loc la finalul proiectului”, precizează sursa citată.

Cursul este acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări. În urma examenului de absolvire, se oferă certificat de absolvire. Recunoscut de Ministerul Muncii și Ministerul Educației. Cursul are o durată de 45 ore.

Mai multe detalii găsiți aici.

Sursă informații: Centrul de Excelență pentru Resurse Comunitare. Imagine de la Pixabay.

 

CITEȘTE ȘI:
Mic dicționar economic | Firmă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.