În perioada 25 septembrie – 7 octombrie, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș, prin Centrul de Tineret Baia Mare, organizează cursul gratuit de lucrător de tineret.

”Lucrezi cu tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 30 de ani sau îți dorești să faci asta în viitor? Dacă da, te invităm în perioada 25 septembrie – 7 octombrie la cursul gratuit de lucrător de tineret – acreditat ANC, care este construit pentru a profesionaliza activitatea persoanelor care lucrează cu tinerii, pentru a ridica standardele procesului de învățare non-formală”, anunță Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș.

Cursul de perfecționare pentru ocupația de lucrător de tineret oferă următoarele competențe: sprijinirea procesului de învățare informală a tinerilor; proiectarea planului de dezvoltare personală și profesională; dezvoltarea cooperării în comunitate; informarea beneficiarilor.

Condițiile de participare: vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani; diplomă de bacalaureat; domiciliul în județul Maramureş; completarea formularului (până la 24.09.2020, ora 12:00); disponibilitatea de a participa pe toată durata desfășurării cursului.

Cursul are loc la Centrul de Tineret Baia Mare în perioada 25 septembrie – 6 octombrie, în fiecare zi, între orele 16:00 și 20:00, cu excepția zilei de duminică. Pentru 7 octombrie este stabilit examenul.

Activitatea face parte din proiectul „Curs de formare Lucrător de Tineret”, organizat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș, prin programul Centrului de Tineret Baia Mare.

Sursă informații și foto: Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.