Sectoarele de drumuri naționale au carosabilul curat și uscat, cu excepția DN 18, în Pasul Prislop, unde partea carosabilă este curată, dar umedă. Nu a fost nevoie de intervenție cu material antiderapant. Sectoarele de drumuri județene au carosabilul curat și uscat. S-a acționat pe tronsoanele de drumuri județene cu două utilaje și opt tone de material antiderapant.

Cerul este senin. Vizibilitatea în trafic este bună. Izolat, în zonele joase, se semnalează ceață. Vântul suflă slab, cu intensificări temporare în zona de munte. Debitele și nivelurile cursurilor de apă au fost ușor variabile. Gheața este prezentă la malurile râurilor Cavnic, Botiza, Ruscova și Cisla. Stratul de zăpadă măsura până la 46 cm la stația meteo Iezer, 36 cm la Cavnic, 33 cm în Pasul Gutâi, 22 cm în Baia Borșa, 21 cm la Firiza, 18 cm la Băiuț.

Vremea va fi deosebit de rece, local geroasă noaptea și dimineața. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea și dimineața. Izolat, la munte, în cursul zilei va ninge slab. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări locale și temporare îndeosebi în cursul zilei cu viteze la rafală de până la 40-50 km/h, iar pe crestele montane va spulbera zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 si 3 grade, iar cele minime între -12 și -8 grade.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: (c) eZiarultău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.