Au cazut precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare pe parcursul nopții în județ. Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă. Sunt sectoare de drumuri naționale care au partea carosabilă acoperită cu un strat de zăpadă frământată care măsoară pana la 1 cm.
Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu 18 utilaje și au împrăștiat 131 de tone de material antiderapant. Carosabilul sectoarelor de drumuri județene este, de asemenea, acoperit parțial cu un strat de zăpadă frământată care măsoară, pe alocuri, până la 1 cm, în zona de munte, respectiv zonele Cavnic și Târgu Lăpuș. Angajații SC Drumuri și Poduri au acționat cu 38 de utilaje și au răspândit 994 de tone de material antiderapant.

Vizibilitatea în trafic este bună. Vântul suflă slab, la moderat, cu intensificări temporare la munte. Izolat în zonele joase se semnalează ceață. Stratul de zăpadă măsura 48 cm la stația meteo Iezer, 16 cm la Cavnic și în Pasul Gutâi, 15 cm la Moisei, 13 cm în Baia Borșa, Băiuț și Leordina, 12 cm la Groșii Țibleșului, 11 cm la Valea Vișeului și Firiza, 8 cm la Ocna Șugatag, 5 cm la Târgu Lăpuș, 4 cm la Sighetu Marmației, 3 cm în Baia Mare. Se acționează cu utilaje și material antiderapant pe sectoarele de drumuri publice.

Prognoza meteorolologica prevede pentru următoarele ore la nivelul județului ninsori. În zonele joase precipitațiile vor fi mixte, lapoviță și ninsoare.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 4 grade, iar cele minime între -4 și -1 grad.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: eZiarultău

CITEȘTE ȘI: Vremea în Maramureș până în 12 februarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.