A plouat în cursul nopții în zonele de șes și de deal. La munte precipitațiile au fost sub formă de lapoviță  și ninsoare. Sectoarele de drumuri naționale au carosabilul curat și umed.

Angajații secției de drumuri naționale au acționat cu patru utilaje și au răspândit 16 tone de material antiderapant. Sectoarele de drumuri județene au partea carosabilă curată și umedă. Angajații SC Drumuri și Poduri au intervenit cu cinci utilaje și au împrăștiat 32 de tone de material antiderapant.

Cerul este acoperit. Plouă slab în zona de șes a județului. Pe Dealul Hera precipitațiile sunt sub formă de lapoviță, iar în  Pasul Gutâi și în Pasul Prislop ninge. Vizibilitatea în trafic este bună. Vântul suflă slab, la moderat, cu intensificări temporare pe creste.

Vremea va fi caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, temporar noros în prima parte a intervalului, când local se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie. La munte vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 6 grade, iar cele minime între -1 și 2 grade. Izolat se va semnala ceață.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: eZiarultău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.