Circulația rutieră se desfășoară în condiții de iarnă. A plouat slab în zonele joase. La munte a nins. Sectoarele de drumuri naționale au partea carosabilă curată și umedă, cu excepția DN 18, în Pasul Prislop, între km 140 și km 180, unde este parțial zăpadă pe partea carosabilă.

Angajații secției de drumuri naționale au intervenit cu 16 utilaje și au împrăștiat 86 de tone de material antiderapant pe DN 18, DN 19, DN 17C, DN 1C și varianta de ocolire a municipiului Baia Mare.

Carosabilul sectoarelor de drumuri județene este curat și  umed. În zona Cavnic carosabilul sectoarelor de drumuri este acoperit cu un strat de zăpadă frământată care măsoară 1-2 cm. Angajații SC Drumuri și Poduri au acționat cu 28 de utilaje și au răspândit 331 de tone de material antiderapant.

Vizibilitatea în trafic este redusă de ceață, sub 100 de metri, pe DN 18, în Pasul Prislop, între km 165 și km 176. Ninge slab în zona de munte.

Vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei. Cerul va fi mai mult noros. Local, îndeosebi la munte, va ninge slab. Vântul va sufla slab la moderat cu unele intensificări în zona montană înaltă, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 4 grade, iar cele minime între -6 și -3 grade.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: eZiarultău

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.