Traficul rutier se desfășoară în condiții de iarnă. Sectoarele de drumuri publice din județ au carosabilul curat și umed. Angajații secției de drumuri naționale au efectuat patrulări cu utilajele de deszăpezire și nu a fost nevoie de intervenții cu material antiderapant.

Pe de altă parte, pe sectoarele de drumuri județene s-a acționat cu 5 utilaje și s-au răspândit 20 de tone de material antiderapant.

Cât despre vreme, cerul este acoperit. Plouă slab în zona de munte. Vizibilitatea în trafic este bună. Vântul suflă slab, la moderat, cu intensificări temporare pe creste.

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Cerul va fi mai mult noros. Pe arii extinse va ploua. Noaptea, în zona montană înaltă se vor semnala lapoviță și ninsoare. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 10-15 l/mp. Vântul va sufla slab, la moderat, cu intensificări îndeosebi la munte ziua, cu viteze de până la 45-55 km/h, iar pe creste va fi tare, cu rafale care vor depăși 70-80 km/h, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 12 grade, iar cele minime între 3 și 5 grade.

Sursă informații: Prefectura Maramureș. Foto: eZiarultău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.