Sectoarele de drumuri naționale și județene au partea carosabilă curată și umedă, cu excepția DN18, în Pasul Prislop, unde între km 167 și km 181 pe partea carosabilă e un strat de zăpadă frământată de până la 1 cm. Pe sectoarele de drumuri naționale s-a acționat cu opt utilaje și s-au împrăștiat 49 de tone de material antiderapant.

Cerul este acoperit, ninge în judet. În zonele joase se semnalează, izolat ceață, iar vizibilitatea în trafic este redusă sub 300 de metri.  Vântul prezintă intensificări în zonele montane. Debitele și nivelurile cursurilor de apă au fost în scădere ușoară. Stratul de zăpadă măsura până la 24 cm la stația meteo Iezer.

Vremea va continua să se răcească, devenind deosebit de rece pentru aceasta perioadă. Cerul va fi mai mult noros în cursul zilei, când pe arii relativ extinse vor cădea precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. La munte va ninge. Noaptea, cerul va fi variabil. Vântul va sufla în general moderat ziua, cu intensificari temporare, iar la munte va spulbera zăpada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 5 grade, iar cele minime între -6 și -4 grade. Noaptea, izolat, se va semnala brumă, iar în zonele joase vor fi condiții de ceață.

Sursa informații: Prefectura Maramureș. Foto: (c) eZiarultău

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.